Sony Xperia G, un nou smartphone mid-range apare Într-o primă fotografie live

Autor:  | Publicat în:  Sony 717 ori
<b>Sony Xperia G, un nou smartphone mid-range apare Într-o primă fotografie live</b>Din câte se pare, producătorul asiatic Sony pregătește un prim mid-range din acest an sub numele de Sony Xperia G. Acesta a apărut de curând într-o primă fotografie live ce poate fi admirată mai jos. &nbsp; Analizând imaginea, observăm faptul...

Din câte se pare, producătorul asiatic Sony pregătește un prim mid-range din acest an sub numele de Sony Xperia G. Acesta a apărut de curând într-o primă fotografie live ce poate fi admirată mai jos.

Analizând imaginea, observăm faptul că Xperia G păstrează un design similar cu Sony Xperia Z1 Compact, ceea ce înseamnă că vom avea la dispoziție un display tot de 4.3 inch, sau de ce nu, chiar unul mai mic.

Din păcate, nu avem mai multe detalii sau specificații despre acest nou device poziționat în categoria mid-range. Ne așteptăm ca Xperia G să fie lansat în cadrul MWC 2014, pe lângă alte terminale accesibile.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×