Komu K5 Octa, smartphone octa core din Italia, la prețul de 300 de euro

Autor:  | Publicat în:  Komu 1.839 ori
<b>Komu K5 Octa, smartphone octa core din Italia, la prețul de 300 de euro</b>Iată că există și telefoane europene high end, precum modelul Komu K5 Octa, care provine din Italia și costă sub 400 de euro. Am aflat de acest handset prin intermediul unui pont de la cititorul nostru, Gabriel Bobon, căruia îi mulțumim. &nbsp;...

Iată că există și telefoane europene high end, precum modelul Komu K5 Octa, care provine din Italia și costă sub 400 de euro. Am aflat de acest handset prin intermediul unui pont de la cititorul nostru, Gabriel Bobon, căruia îi mulțumim.

Komu K5 Octa costă 319.90 euro și integrează o cameră de 14.1 megapixeli în zona din spate, o rezoluție neobișnuită pentru un smartphone modern. Telefonul rulează Android 4.2.2 și vine cu un procesor MediaTek octa core tactat la 1.7 GHz. El dispune și de GPU Mali 450 și are un ecran IPS de 5 inch, cu rezoluție Full HD.

Komu K5 Octa

Același smartphone aduce și o cameră frontală de 5 MP, GPS, Bluetooth 4.0 și două sloturi SIM. Terminalul atinge viteza de download de 42.2 Mbps via conexiune HSDPA, iar dotările sale mai includ și 16 GB stocare, 1 GB RAM, slot microSD și o baterie de 2000 mAh. Handsetul măsoară 8.5 mm în grosime și are un design care duce cu gândul la Oppo sau iPhone.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×