Samsung Galaxy Note 3 Neo Duos primește certificarea Bluetooth 4.0

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.310 ori
<b>Samsung Galaxy Note 3 Neo Duos primește certificarea Bluetooth 4.0</b>De curând, Samsung Galaxy Note 3 Neo varianta dual-sim a primit certificarea Bluetooth și este cu un pas înainte de a ajunge pe piață. Cel mai probabil, acesta va fi lansat oficial peste 2 săptămâni în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014....

De curând, Samsung Galaxy Note 3 Neo varianta dual-sim a primit certificarea Bluetooth și este cu un pas înainte de a ajunge pe piață. Cel mai probabil, acesta va fi lansat oficial peste 2 săptămâni în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014.

Informațiile cu privire la certificarea bluetooth au apărut pe site-ul cu același nume, și dezvăluie numele modelului Samsung SM-N7502, cunoscut ca fiind Galaxy Note 3 Neo Duos. Acesta corespunde frecvențelor W-CDMA/GSM și va suporta 2 SIM-uri.

Samsung Galaxy Note 3 Neo Duos dispune de un display HD Super AMOLED de 5.5 inch, cu rezoluție 1280x720 pixeli, un procesor quad-core de 1.6 GHz, 2 GB RAM, 16 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD. De asemenea, camera foto principală va fi o unitate de  8 megapixeli, în timp ce camera frontală va integra un senzor de 2 megapixeli.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×