Sony Xperia XZ2 apare în sfârşit în prima randare (semi)oficială, de la Evan Blass; Avem şi detalii despre XZ2 Compact

1.863 ori
<b>Sony Xperia XZ2 apare în sfârşit în prima randare (semi)oficială, de la Evan Blass; Avem şi detalii despre XZ2 Compact</b>Mi se pare şocant, sau "mind blowing" cum ar zice americanul că la doar 2 zile distanţă de debutul flagship-urilor Sony Xperia nu aveam imagini şi randări clare cu acestea. Ne rezolva nedumeririle azi Evan Blass, postând pe web o randare oficială cu Sony

Mi se pare şocant, sau "mind blowing" cum ar zice americanul că la doar 2 zile distanţă de debutul flagship-urilor Sony Xperia nu aveam imagini şi randări clare cu acestea. Ne rezolva nedumeririle azi Evan Blass, postând pe web o randare oficială cu Sony Xperia XZ2 şi oferind detalii şi despre XZ2 Compact.

Ce schimbări aduce acest device? În primul rând ecranul are muchiile mult mai înguste acum, în special lateral, dar sus şi jos tot este irosit spaţiu, mai ales cu acel logo Sony de sub ecran. Dacă mă întrebaţi pe mine acest Xperia XZ2 arată ca un HTC mai mult decât ca un Sony. E bizar şi faptul că are o cameră principală atât de jos pusă în spate şi blitzul şi alţi senzori deasupra sa.

De asemenea nu văd nici urmă de cameră duală. Spatele pare să fie acoperit cu sticlă. Conform unei persoane care s-a jucat cu XZ2 şi XZ2 Compact, modelul cel mare are diagonală de 5.7 inch şi cel mic de 5 inch. Ambele au cam aceleaşi dotări, cu Android 8.0.0 Oreo şi procesoarele cele mai noi Qualcomm ale anului. Evident e vorba despre Qualcomm Snapdragon 845.

Sony Xperia XZ2

Xperia XZ2 are panouri din sticlă 3D în faţă şi spate, o ramă din aluminiu şi va sosi pe negru, argintiu, verde şi roz. XZ2 Compact are un finisaj din policarbonat cu protecţie anti zgârieturi. Ambele telefoane au doar ecrane Full HD protejate de Gorilla Glass 5. În spate se află camere de 19 MP, cu deschidere F/1.8 şi filmare 4K HDR, plus captură Super Slow Motion în Full HD.

În față găsim difuzoare stereo S Force, iar XZ2 are şi un feedback haptic special care sincronizează vibraţiile cu sunetul. Modelul cel mare are baterie de 3.180 mAh, iar cel mic de 2.870 mAh. De remarcat şi suportul pentru încărcare wireless de pe XZ2. Recent am aflat şi un posibil preţ pentru noul Xperia Compact, care va costa 599 euro, în vreme ce varianta cea mare ar costa 799 euro.

Tot pe XZ2 Compact îl vedeam recent in fotografii, cu un spate foarte bombat. Mă simt cam dezamăgit de acest design şi sincer şi de dotări, pentru că nu văd nimic deosebit aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×