Sony Xperia H8616 apare menționat într-un profil UAP; Ar putea fi Xperia XZ3 Premium

2.080 ori
<b>Sony Xperia H8616 apare menționat într-un profil UAP; Ar putea fi Xperia XZ3 Premium</b>Din câte se pare, japonezii de la Sony chiar au în plan să lanseze flagship-ul Xperia XZ3 mai devreme pe piață, asta în situația în care actuala gamă XZ2 abia se află în magazine de 2-3 luni. Am auzit cu aproximativ câteva săptămâni în urmă

Începutul acestei luni a venit și cu un zvon greu de crezut la prima vedere, acela că japonezii de la Sony deja lucrează la flagship-ul Xperia XZ3, fiind menționat chiar și în liste de specificații online. Ni se părea complet ciudat faptul că se pregătește un asemenea terminal în situația în care Xperia XZ2 abia s-a lansat în primăvară comercial, iar XZ2 Premium încă este așteptat să debuteze în magazine.

Xperia XZ3 Premium

Nu știm motivul pentru care Sony vrea să lanseze așa rapid un succesor, dar aparent fix asta se va întâmpla. Ajungem astăzi în punctul în care noul terminal apare menționat într-un fișier UAP sub numele de serie H8616 alături de rezoluție 4K Ultra HD pe care o va aduce și de faptul că va rula sistemul de operare Android 9.0 din fabrică în toamnă atunci când s-ar putea lansa în cadrul IFA 2018.

Telefonul ar urma să aducă și procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845, 6 GB RAM, 128 GB de stocare flash și o cameră selfie de 13 megapixeli. În spate se va afla o cameră duală de 19 + 12 megapixeli și un detaliu ce ne interesează este dacă design-ul va suferi sau nu modificări. 

Acesta ar fi Xperia XZ3 Premium și în situația în care design-ul nu se schimbă, nu văd sensul unei asemenea lansări. Cu toate că s-a trecut la aspectul 18:9 odată cu Xperia XZ2, design-ul nu a lăsat pe nimeni cu gura căscată având și dimensiuni enorme pentru diagonala de 5.7 inch și anume greutate de 198 grame și grosime de 11.1 mm..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×