Sony Xperia J ST26i și un set nou de imagini cu spatele smartphone-ului japonez

1.579 ori
<b>Sony Xperia J ST26i și un set nou de imagini cu spatele smartphone-ului japonez</b>Despre acest smartphone din seria Xperia se vorbește de prin luna mai. Acum au apărut noi imagini. Se alătură gamei Xperia din 2012 formată din Xperia P, S, U. Se spune că Xperia J ar urma să fie poziționat sub smartphone-urile menționate mai...

Despre acest smartphone din seria Xperia se vorbește de prin luna mai. Acum au apărut noi imagini. Se alătură gamei Xperia din 2012 formată din Xperia P, S, U. Se spune că Xperia J ar urma să fie poziționat sub smartphone-urile menționate mai sus. Mă refer la hardware-ul încorporat și preț.

Xperia J se spune că ar avea un display de 4 inch cu rezoluție 480x854 pixeli, procesor single core Qualcomm MSM7627A la 1 GHz, Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Camera foto ar dispune de 5 Megapixeli cu LED flash.

Sony Xperia J ST26i

Hardware similar au HTC Desire V și LG Optimus L7, ambele cu 4.0 Ice Cream Sandwich din fabrică. Nu va fi un smartphone de top ci mai degrabă un entry level bine dotat. Gama de culori abordată pare a fi variată: alb, negru și un roz interesant pentru publicul feminin.

Sony Xperia J ST26i și un set nou de imagini cu spatele smartphone-ului japonez

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×