Sony Xperia Z1 mini primește certificarea FCC, sub numele de cod Amami

1.256 ori
<b>Sony Xperia Z1 mini primește certificarea FCC, sub numele de cod Amami</b>Misteriosul Sony Xperia Z1 mini, cel care trebuia să sosească deja de câteva luni își face din nou apariția astăzi, de această dată cu un nou nume de cod. Handsetul a primit certificarea FCC și este acum cunoscut drept "Amami". &nbsp; Numele...

Misteriosul Sony Xperia Z1 mini, cel care trebuia să sosească deja de câteva luni își face din nou apariția astăzi, de această dată cu un nou nume de cod. Handsetul a primit certificarea FCC și este acum cunoscut drept "Amami".

Numele său de cod este Sony D5503, iar Amami este o versiune mai mică de Xperia Z1, dar una care păstrează dotările high end spre deosebire de alte Mini-uri. Handsetul va sosi cu același puternic procesor Snapdragon 800 și camera de 20 de megapixeli a lui Xperia Z1. Mai interesant e faptul că există deja o variantă Mini a lui Xperia Z1 și anume Xperia Z1f, dar e disponibilă doar în Japonia.

Amami va sosi în Europa în schimb și va veni cu Android 4.3 Jelly bean la bord și nu cu KitKat, cum am fi dorit. Din moment ce Sony are un eveniment în cadrul CES 2014 lună viitoare, bănuiesc că atunci vom vedea acest puternic Mini prinzând viață. Oare și bateria să va fi la înălțime?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×