IFA 2014: Sony Xperia Z3 Compact hands on - micul flagship care controlează un PlayStation 4 (Video)

1.351 ori
<b>IFA 2014: Sony Xperia Z3 Compact hands on - micul flagship care controlează un PlayStation 4 (Video)</b>Pe lângă Sony Xperia Z3, am putut să îl vedem și pe Xperia Z3 Compact la IFA 2014 în Berlin, iar mai jos puteți arunca o privire asupra unui clip hands on realizat de colegul Claudiu. Acest model de telefon e succesorul lui Xperia Z1 Compact, model...

Pe lângă Sony Xperia Z3, am putut să îl vedem și pe Xperia Z3 Compact la IFA 2014 în Berlin, iar mai jos puteți arunca o privire asupra unui clip hands on realizat de colegul Claudiu. Acest model de telefon e succesorul lui Xperia Z1 Compact, model apreciat la Mobilissimo.ro, în special pentru luminozitatea să ridicată.

Sony Xperia Z3 Compact vine cu un display de 4.6 inch, cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli, 16 GB stocare, 2 GB RAM și aceeași cameră de 20.7 megapixeli de pe Xperia Z3. Terminalul dispune de un procesor quad core Snapdragon 801, devenind astfel probabil cel mai puternic handset Android cu diagonală sub 5 inch. Bateria să este o unitate de 2600 mAh, iar smartphone-ul are o abordare de design ușor diferită față de Xperia Z3.

Sony Xperia Z3 Compact ​

Astfel, panourile de sticlă din față și spate ies în relief din rama metalică, în loc să fie perfect înglobate. Handsetul are sensibilitate ISO crescută, lentilă de 25 mm și capace de nylon în colțuri pentru a preveni pagubele rezultate din scăparea lui Z3 Compact pe jos. Avem parte și de conectivitate cu PlayStation 4 via Remote Play pentru chat și live streaming de jocuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×