Un misterios telefon Sony primeşte certificarea FCC: Sony E5633 trece prin testele oficiale

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.064 ori
<b>Un misterios telefon Sony primeşte certificarea FCC: Sony E5633 trece prin testele oficiale</b>Deşi Samsung nu va mai fi o prezenţă at&acirc;t de importantă la IFA 2015, după ce a decis să lanseze mai devreme noile sale phableturi, răm&acirc;n totuşi c&acirc;teva companii interesant de urmărit la Berlin &icirc;n septembrie. Pe lista se...

Deşi Samsung nu va mai fi o prezenţă atât de importantă la IFA 2015, după ce a decis să lanseze mai devreme noile sale phableturi, rămân totuşi câteva companii interesant de urmărit la Berlin în septembrie. Pe lista se afla Huawei, dar şi Sony, care a lansat mai puţine terminale decât de obicei în acest an. Iar azi descoperim  un nou device Xperia certificat de către FCC.

E vorba despre terminalul cu nume de cod Sony E5633, terminal care a fost trecut prin testele FCC şi aprobat pentru comercializare pe 22 iulie 2015. Handsetul rămâne misterios şi nu avem informaţii despre dotările sale, despre design sau numele său comercial. Ştim în schimb că el vine cu suport pentru conectivitate WiFi, LTE, NFC, Bluetooth şi GSM.

Sony E5633 are toate şansele să fie un Xperia din seria T, M sau C, dar nu excludem nici un Xperia Z5. Şi asta în ciuda faptului că Sony promisese în 2014 ca în acest an nu va mai lansa două flagshipuri, ci doar unul. În fine, acesta ar putea fi un model midrange de nouă generaţie şi cred că ar fi cazul să vedem şi noi modele low end totuşi, poate încă un Xperia E?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×