Sony Xperia LT29i, telefon cu camera de 13 MP, procesor Snapdragon S4 Pro ni se dezvăluie

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.869 ori
<b>Sony Xperia LT29i, telefon cu camera de 13 MP, procesor Snapdragon S4 Pro ni se dezvăluie</b>în ciuda faptului că Sony are câteva telefoane interesante din seria Xperia gata să cucerească piață, le lipsește totuși un model cu adevărat puternic care să se bată de la egal cu Galaxy S III și HTC One X. Acesta ar putea fi Sony Xperia...

în ciuda faptului că Sony are câteva telefoane interesante din seria Xperia gata să cucerească piață, le lipsește totuși un model cu adevărat puternic care să se bată de la egal cu Galaxy S III și HTC One X. Acesta ar putea fi Sony Xperia LT29i, pe care îl puteți admira mai jos, într-o imagine ajunsă prematur pe web.

Se zvonește că Sony ar pregăti un telefon flagship pentru la vară, cunoscut sub numele de cod LT29i Hayabusa. Acest model Hayabusa arata precum din cel din imagine și ar urma să aibă o cameră de 13 megapixeli, care face poze precum cele de mai jos. Un blog din China a publicat ieri câteva detalii despre acest smartphone, care va sosi cu o variantă Pro a procesorului Snapdragon S4, care implică un GPU upgradat. Camera de 13 MP va suporta captura HDR și va avea o performanță superioară în condiții de luminozitate scăzută.

Telefonul va folosi și un display HD Reality de 4.55 inch, o baterie de 2200 mAh și carcasa sa va avea 7 mm în grosime. Se vehiculează și numele de Xperia GX pentru varianta comercială a acestui terminal. Telefonul nu sună deloc rău și dotările sale mă duc cu gândul la specificațiile care se zvonesc pentru Motorola Droid RAZR HD, fiind aproape identice.

Xperia GX

Sony Xperia LT29i

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×