Cofondatorul Apple, Steve Wozniak cumpăra un Nokia Lumia 900, Îl prefera În locul lui Android

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.553 ori
<b>Cofondatorul Apple, Steve Wozniak cumpăra un Nokia Lumia 900, Îl prefera În locul lui Android</b>Steve Wozniak nu e doar co-fondatorul Apple, ci și un geek simpatic pe care îl vezi uneori la coadă atunci când se lansează un nou terminal Android sau mai nou Windows Phone. El anunțase public faptul că va cumpăra un Nokia Lumia 900 și The Woz a...

Steve Wozniak nu e doar co-fondatorul Apple, ci și un geek simpatic pe care îl vezi uneori la coadă atunci când se lansează un nou terminal Android sau mai nou Windows Phone. El anunțase public faptul că va cumpăra un Nokia Lumia 900 și The Woz a fost văzut chiar așteptând la un magazin AT&T la coadă pentru a testa telefonul.

Până la urmă nu am aflat dacă Steve a cumpărat sau nu smartphone-ul Lumia, dar se pare că da. Cei de la aNewDomain.net au avut ocazia să stea de vorbă cu Woz, care a vorbit despre experiența sa cu Windows Phone și Lumia 900. Se pare că partenerul inițial de afaceri al lui Steve Jobs este posesorul mai multor telefoane Android și al câtorva iPhone-uri. Ei bine, acum Wozniak e și posesor de Windows Phone și are doar cuvinte de laudă despre Lumia 900. Printre altele el lăudă designul și a declarat chiar că prefera Windows Phone că OS în locul lui Android.

El menționează faptul că OS-ul este intuitiv și arătos și că aplicațiile arată mai bine decât pe Android sau chiar iPhone. Evident, există și câteva reproșuri, cum ar fi faptul că nu există o funcție similară cu Siri aici, una omniprezenta în tot sistemul de operare. Woz a ținut să precizeze că iPhone-ul rămâne telefonul său preferat, dar nu poate ignora superioritatea lui Windows Phone 7 la capitolul interfața și design. E interesant faptul că un expert ne recomandă WP în locul lui Android. Voi ce părere aveți?

Cofondatorul Apple, Steve Wozniak cumpăra un Nokia Lumia 900, Îl prefera În locul lui Android

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×