Sony Xperia M2 Aqua este un nou terminal mid-range ce oferă certificare pentru rezistență la apă și praf

1.116 ori
<b>Sony Xperia M2 Aqua este un nou terminal mid-range ce oferă certificare pentru rezistență la apă și praf</b>Iată că astăzi, Sony Xperia M2, un device destul de atractiv ce a sosit pe piață acum ceva timp, primește o ediție nouă care ne oferă pe lângă funcțiile deja cunoscute, și certificare pentru rezistență la apă și praf. Acesta se numește...

Iată că astăzi, Sony Xperia M2, un device destul de atractiv ce a sosit pe piață acum ceva timp, primește o ediție nouă care ne oferă pe lângă funcțiile deja cunoscute, și certificare pentru rezistență la apă și praf. Acesta se numește Sony Xperia M2 Aqua, numele său sugerând din start noua funcție adusă.

Sony Xperia M2 Aqua dispune de un display IPS LCD de 4.8 inch cu rezoluție 960 x 540 pixeli, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400 de 1.2 GHz, 4G LTE, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB și o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED.

De asemenea, acesta aduce și de o cameră foto secundară VGA, un GPU Adreno 305, o baterie de 2.300 mAh și sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat. Aflați că Sony Xperia M2 Aqua dispune de certificare IP65/IP68 pentru rezistență la praf și apă, oferind protecție pentru scufundare în apa de până la 1.5 metri adâncime pentru 30 minute. Pentru moment, Sony nu a comunicat prețurile și nici detalii despre disponibilitate.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×