Sony Xperia M4 Aqua scapă pe web în noi imagini, se reconfirmă rezistenţa sa la apă

877 ori
<b>Sony Xperia M4 Aqua scapă pe web în noi imagini, se reconfirmă rezistenţa sa la apă</b>&Icirc;n mod interesant, cel mai vehiculat model Sony pentru lansarea la MWC 2015 este un telefon midrange, pe numele său Sony Xperia M4 Aqua. Handsetul e din nou subiect de zvonuri azi, deoarece noi imagini cu el au apărut pe web. &nbsp; &Icirc;l vom...

În mod interesant, cel mai vehiculat model Sony pentru lansarea la MWC 2015 este un telefon midrange, pe numele său Sony Xperia M4 Aqua. Handsetul e din nou subiect de zvonuri azi, deoarece noi imagini cu el au apărut pe web.

Îl vom vedea anunţat mâine probabil, în cadrul evenimentului Sony. Terminalul va primi certificare IP68, permiţându-i să fie scufundat la 1.5 metri adâncime, timp de 30 de minute. El e rezistent la apă, în ciuda faptului că are portul USB expus. Până acum am văzut imagini cu Xperia M4 Aqua pe roşu, dar azi îl vedem şi pe alb. El aduce cu Sony Xperia Z3 destul de mult, dar dotările sunt în alt registru.

Sony Xperia M4 Aqua

Astfel, Sony Xperia M4 Aqua adopta un display de 5.2 inch, cu rezoluţie 720p, un procesor 64 bit Snapdragon 610 şi 2 GB RAM. Mai primim şi 16 GB stocare, o cameră de 13 MP în spate şi una frontală de 5 MP. Sony nu îşi va lansa flagshipul Z4 la MWC, deci mai avem de aşteptat, dar pe lângă Xperia M4 Aqua am putea vedea totuşi o tabletă nouă de 10 inch, Xperia Z4 Tablet, cu rezoluţie Quad HD.

Sony Xperia M4 Aqua

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×