Sony Xperia SL ar putea fi un upgrade la Xperia S - alte informații

1.371 ori
<b>Sony Xperia SL ar putea fi un upgrade la Xperia S - alte informații</b>Sony a pregătit multe telefoane Android pe 2012. Unele dintre ele sunt aduse cu Android 2.3.7 Gingerbread, deși Google a dat drumul la 4.1 Jelly Bean pentru Galaxy Nexus. Mă refer aici la Xperia sola sau Xperia P. Acum se vorbește de Xperia SL care...

Sony a pregătit multe telefoane Android pe 2012. Unele dintre ele sunt aduse cu Android 2.3.7 Gingerbread, deși Google a dat drumul la 4.1 Jelly Bean pentru Galaxy Nexus. Mă refer aici la Xperia sola sau Xperia P. Acum se vorbește de Xperia SL care mai degrabă ar fi un upgrade la Xperia S.

Informațiile sunt neoficiale și au apărut în Indonezia la Ministerul Informației și Tehnologiei. Numele său de cod este LT26ii față de Xperia S și al său LT26i. Variantele de culoare pentru Xperia SL sunt mov și roz față de Xperia S care mizează pe alb și negru.

S-a mai spus la nivel de zvon că Xperia SL ar avea un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon S3 upgradat de la 1.5 la 1.7 GHz. L-ar face identic cu cel de pe HTC One S - regăsit în oferta Orange România la un preț mai mic decât HTC One S cu faimosul Qualcomm Snapdragon S4 ce livrează performanțe similare unui procesor de tip quad-core.

Aștept de la Sony un smartphone de top care să intre în luptă directă cu HTC One X, Samsung Galaxy S III, LG Optimus 4X HD. Văd că nu au făcut trecerea spre procesoare quad-core și nici nu au de gând vreo mutare în acest sens, cel puțin în viitorul apropiat.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×