Sony Xperia UL Își face apariția În noi fotografii, vine cu CPU Snapdragon 600

1.416 ori
<b>Sony Xperia UL Își face apariția În noi fotografii, vine cu CPU Snapdragon 600</b>După câteva terminale cu CPU quad core Snapdragon S4 Pro, Sony pare gata să facă trecerea la următoarea generație de procesoare Qualcomm. Drept dovadă stă modelul Sony Xperia UL, care a ajuns pe web sub forma imaginilor de mai jos, printr-o...

După câteva terminale cu CPU quad core Snapdragon S4 Pro, Sony pare gata să facă trecerea la următoarea generație de procesoare Qualcomm. Drept dovadă stă modelul Sony Xperia UL, care a ajuns pe web sub forma imaginilor de mai jos, printr-o scăpare.

Imaginile și-au făcut apariția pe web prin intermediul site-ului chinezesc CNMO și în ele vedeți un smartphone Android cu ecran de 5 inch. Designul sau aduce cu al lui Sony Xperia ZL, cu un capac din plastic în partea din spate. UL ar urma să sosească dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 600, alegere adoptată și de Galaxy S4 și HTC One.

Sony Xperia UL Își face apariția În noi fotografii, vine cu CPU Snapdragon 600

Alte specificații ale noului venit includ 2 GB RAM, 32 GB memorie internă, o baterie de 2300 mAh și trăgând linie, se poate spune că acest model e un fel de Sony Honami cu dotări mai slabe. Despre Honami știam că va veni cu CPU Snapdragon 800, camera de 20 MP și baterie de 2700 mAH, plus ecran Full HD de 5 inch.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×