Jolla va anunța primul său smartphone cu Sailfish OS pe 20 mai; Iată un teaser (Video)

1.356 ori
<b>Jolla va anunța primul său smartphone cu Sailfish OS pe 20 mai; Iată un teaser (Video)</b>A trecut ceva vreme de când am auzit vorbindu-se despre Jolla, echipa de rebeli care s-a desprins din Nokia și a format un startup. Acest startup a produs un sistem de operare numit inițial Jolla OS, apoi Sailfish, iar acum a postat un teaser pe web,...

A trecut ceva vreme de când am auzit vorbindu-se despre Jolla, echipa de rebeli care s-a desprins din Nokia și a format un startup. Acest startup a produs un sistem de operare numit inițial Jolla OS, apoi Sailfish, iar acum a postat un teaser pe web, care promite o lansare pe 20 mai.

E vorba despre debutul primului smartphone Sailfish OS, iar așteptările sunt mari, mai ales că că toată lumea își imaginează un soi de urmaș al lui Nokia N9. De ce am adus vorba de N9? Deoarece echipă din spatele lui Sailfish e fost echipa care s-a ocupat de MeeGo și anumite similarități cu acea platformă vor exista.

După cum se vede în video-ul teaser, ideea este "cealaltă jumătate", adică un OS care compleaza hardware-ul perfect și viceversa. Sailfish este bazat pe Mer, o platformă open source pentru telefoane, tablete, televizoare și alte terminale conectate, care se afla în centrul proiectului Meego. Sailfish a primit deja suport pentru chipseturi ST Ericsson NovaThor și știm că aduce un sistem de multitasking fluid, care le permite utilizatorilor să ruleze aplicații direct din homescreen.

Ei vor putea termina un apel sau pune pauză într-o melodie fără a intra în aplicația asociată. Mai multe detalii avem luni, pe 20 mai!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×