Sony Xperia XA2 și Xperia XA2 Ultra primesc suport pentru redare audio Hi-Res

998 ori
<b>Sony Xperia XA2 și Xperia XA2 Ultra primesc suport pentru redare audio Hi-Res</b>Prin intermediul unei postări de pe blogul oficial cei de la Sony ne informează astăzi cu privire la faptul că smartphone-urile Xperia XA2 și Xperia XA2 Ultra vor primi curând o actualizare software ce le va oferi utilizatorilor suport audio Hi-Res

O postare de pe blogul oficial Sony ne aduce la cunoștiință astăzi faptul că în perioada următoare smartphone-urile Xperia XA2 și Xperia XA2 Ultra vor primi o actualizare software importantă ce va aduce suport pentru redare audio Hi-Res prin căști. Aceste telefoane deja ofereau o calitate audio deosebită grație tehnologiilor Smart Amplifier, ClearAudio+ și Clear Bass, dar acum se oferă un boost la acest capitol.

Sony Xperia XA2

Totul se datorează tehnologiei DSEE HX care oferă un upscalling pentru sunetul deja existent pentru a livra o calitate hi-res menită pentru imersivitate. Utilizatorii se vor bucura astfel de un sunet clar și puternic și vor putea simți și finețea instrumentelor din cadrul melodiilor. Se oferă și separare spațială pentru fiecare instrument în parte.

Pentru o experiență de top este nevoie ca pe telefon să aveți piese în format FLAC și WAV, japonezii sugerând următoarele surse pentru descărcarea de melodii (colecție site-uri pentru descărcare muzică). Aflați că actualizarea de față se va distribui treptat în perioada următoare către cele două telefoane.

Recenzii:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×