Sony Xperia XZ2 și Xperia XZ2 Compact primesc actualizarea la Android 9.0 Pie

2.189 ori
<b>Sony Xperia XZ2 și Xperia XZ2 Compact primesc actualizarea la Android 9.0 Pie</b>Weekend-ul aduce o veste bună pentru utilizatorii de terminale Xperia XZ2 și Xperia XZ2 Compact, aceea că Sony a dat startul actualizării la Android 9.0 Pie pentru cele două modele. Pachetul software se livrează chiar în timp ce vorbim

Posesorii de terminale Xperia XZ2 și Xperia XZ2 Compact primesc o veste bună în acest weekend, aceea că Sony a început să distribuie actualizarea la Android 9.0 Pie ce vine într-un pachet cu mărime de 1059 MB și cu numărul de versiune 52.0.A.3.27. Avem parte și de patch-urile de securitate din luna octombrie și totodată de o nouă aplicație camera care aduce funcții interesante.

Xperia XZ2 Android Pie

Pe lista noutăților dezvăluite de către Sony pe o pagină web dedicată de pe site-ul său se află menționat și modul Adaptive Battery care detectează acele aplicații care nu sunt folosite în mod frecvent și sunt închise pentru a nu consuma energie degeaba. 

Mai sunt incluse și alte tweak-uri ce contribuie la îmbunătățirea experienței de utilizare, precum refresh-ul adus aplicație Camera la nivel vizual sau posibilitatea de a scoate în evidență anumite detalii dintr-un screenshot odată cu realizarea acestuia. Întregul changelog poate fi consultat de aici și mai jos aveți câteva link-uri către recenzie și articolul cu prețuri actualizate!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×