Sony Xperia XZ2 și Xperia XZ2 Compact primesc actualizarea la Android 9.0 Pie

2.160 ori
<b>Sony Xperia XZ2 și Xperia XZ2 Compact primesc actualizarea la Android 9.0 Pie</b>Weekend-ul aduce o veste bună pentru utilizatorii de terminale Xperia XZ2 și Xperia XZ2 Compact, aceea că Sony a dat startul actualizării la Android 9.0 Pie pentru cele două modele. Pachetul software se livrează chiar în timp ce vorbim

Posesorii de terminale Xperia XZ2 și Xperia XZ2 Compact primesc o veste bună în acest weekend, aceea că Sony a început să distribuie actualizarea la Android 9.0 Pie ce vine într-un pachet cu mărime de 1059 MB și cu numărul de versiune 52.0.A.3.27. Avem parte și de patch-urile de securitate din luna octombrie și totodată de o nouă aplicație camera care aduce funcții interesante.

Xperia XZ2 Android Pie

Pe lista noutăților dezvăluite de către Sony pe o pagină web dedicată de pe site-ul său se află menționat și modul Adaptive Battery care detectează acele aplicații care nu sunt folosite în mod frecvent și sunt închise pentru a nu consuma energie degeaba. 

Mai sunt incluse și alte tweak-uri ce contribuie la îmbunătățirea experienței de utilizare, precum refresh-ul adus aplicație Camera la nivel vizual sau posibilitatea de a scoate în evidență anumite detalii dintr-un screenshot odată cu realizarea acestuia. Întregul changelog poate fi consultat de aici și mai jos aveți câteva link-uri către recenzie și articolul cu prețuri actualizate!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×