Un nou smartphone Sony primește certificarea FCC; Ar putea fi Xperia XA3 sau chiar Xperia XZ4

1.097 ori
<b>Un nou smartphone Sony primește certificarea FCC; Ar putea fi Xperia XA3 sau chiar Xperia XZ4</b>Japonezii de la Sony pregătesc numeroase lansări de smartphone-uri în perioada următoare, atât modele mid-range precum Xperia XA3, XA3 Plus și L3, dar și variante flagship ca Xperia XZ4 ce au șanse mari de debut în cadrul

Japonezii de la Sony pregătesc numeroase lansări de smartphone-uri în perioada următoare, atât modele mid-range precum Xperia XA3, XA3 Plus și L3, dar și variante flagship ca Xperia XZ4 ce au șanse mari de debut în cadrul MWC 2019. După invitația ce confirma evenimentul programat de companie pe data de 25 februarie, iată că astăzi descoperim o certificare FCC pentru un telefon din acest lineup pregătit.

Device-ul apare sub diferite nume de cod aici (PY735220U, PY7 35220U, PY7-35220U, PY7-3522OU, PY7-3S220U), dar din păcate nu știm cu siguranță cărui smartphone îi sunt asociate. Ar putea fi vorba despre Xperia XA3, asta ținând cont de faptul că Xperia L3 a fost deja certificat de către FCC anterior.

Nu ar fi exclusă nici posibilitatea ca în spatele certificării să se ascundă chiar Xperia XZ4, astfel că lista de opțiuni este deschisă. Singurul detaliu extras din documentele FCC este schița pe care o vedeți mai sus și care dezvăluie silueta device-ului și locația în care se află inscripțiile necesare.

Așteptăm în perioada următoare leak-uri care să ne dezvăluie despre ce device este vorba și vă reamintim că XZ4 va avea un ecran cu aspect 21:9. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×