Sony Xperia XA3 zărit în GeekBench cu procesor Snapdragon 660 și 6 GB RAM

1.800 ori
<b>Sony Xperia XA3 zărit în GeekBench cu procesor Snapdragon 660 și 6 GB RAM</b>Această ediție IFA 2018 ne-ar putea aduce numeroase lansări din partea celor de la Sony, companie care ne-a obișnuit cu multe terminale în cadrul târgului german. Acum în 2018 așteptăm debutul modelelor Xperia XZ3, dar și pe cel al

Unul dintre participanții de la IFA 2018 va fi și Sony, companie de la care așteptăm numeroase lansări, inclusiv smartphone-uri de nouă generație. Pe lângă flagship-ul Xperia XZ3 care a tot avut parte de leak-uri în ultima vreme se pare că îl vom vedea la fața locului și pe Xperia XA3 - telefon care primea luna trecută certificarea EEC și care astăzi își dezvăluie o parte dintre dotările hardware prin intermediul GeekBench.

Xperia XA3

Smartphone-ul apare menționat aici sub numele de cod Sony H4493 și descoperim pe această cale faptul că aduce un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660 la bord, dar și 6 GB RAM. Dotările îl transformă într-un mid-range tare interesant și după cum se poate vedea, ca sistem de operare avem Android 8.0 Oreo preinstalat din fabrică.

Ca rezultate în benchmark, Xperia XA3 obține 853 puncte la testul single-core, respectiv 4172 puncte în cadrul testului multi-core. Nu se cunosc alte dotări hardware din păcate dar putem specula pe seama unui pachet ce va include un ecran de 5.5 inch cu aspect 18:9 și rezoluție FHD+, 32 sau 64 GB de stocare flash și o cameră duală în spate.

Aflăm curând dacă acest terminal vine sau nu la IFA 2018!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×