LG Q6: Design metalic, rezistenţă peste medie, spate moale

1.429 ori
<b>LG Q6: Design metalic, rezistenţă peste medie, spate moale</b>LG Q6 poate fi confundat foarte uşor cu un LG G6 atunci când e privit din faţă. Cu acest privilegiu nu se poate lăuda vreun alt telefon Samsung, HTC sau ASUS deocamdată, poate doar vreun Motorola sau Sony, pentru că ele adera la acelaşi cod de design..

LG Q6 poate fi confundat foarte uşor cu un LG G6 atunci când e privit din faţă. Cu acest privilegiu nu se poate lăuda vreun alt telefon Samsung, HTC sau ASUS deocamdată, poate doar vreun Motorola sau Sony, pentru că ele aderă la acelaşi cod de design, indiferent de gamă.

LG Q6 vine cu o ramă metalică solidă, peste medie de solidă, chiar cu dispunere "H Beam" pentru extra rezistenţă. Aluminiul seria 7000 e cheia aici, iar terminalul are aceeaşi certificare MIL-STD-810G ca şi LG G6, fiind deci rezistent la potenţialele scăpări din viaţa de zi cu zi. În spate avem un panou din plastic, care arată ca sticla, dar este foarte, foarte uşor de zgâriat.

Şi iluzia unei scame pe o masă îl poate zgâria şi atrage şi amprente şi grăsimea. Ce e cert e că telefonul este solid, bine construit, are aderenţă excelentă şi stă foarte bine în mână. Utilizarea cu o singură mână nu pune nici o problemă. Butoanele răspund bine la apăsare şi dacă vreţi dimensiuni, acest terminal masară 8.1 mm în grosime şi cântăreşte un excelent 149 de grame, cu 20 de grame mai puţin decât Nokia 6.

Este şi mai uşor decât ZenFone 4, deşi e mai gros cu 0.4 mm. Design excelent, tras în jos doar de spatele uşor de zgâriat.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×