Sony Xperia XZ4 se va numi de fapt Xperia 1, scapă pe nuanţa mov

3.344 ori
<b>Sony Xperia XZ4 se va numi de fapt Xperia 1, scapă pe nuanţa mov</b>Cu puţin peste 48 de ore înainte de debutul lui Sony Xperia XZ4, aflăm că de fapt viitorul flagship Sony va avea alt branding. Informaţia vine de la cea mai de încredere sursa posibilă, Evan Blass. Se pare că telefonul se va numi de fapt "Xperia 1"..

Cu puţin peste 48 de ore înainte de debutul lui Sony Xperia XZ4, aflăm că de fapt viitorul flagship Sony va avea alt branding. Informaţia vine de la cea mai de încredere sursa posibilă, Evan Blass. Se pare că telefonul se va numi de fapt "Xperia 1" şi îl admiram mai jos.

Xperia XZ4/ Xperia 1 începea să scape încă din toamnă anului trecut, deci suntem familiarizaţi cu acest device. Ar avea CPU Snapdragon 855, 6 GB RAM, 128 GB stocare, baterie de 4400 mAh si diagonala de 6.5 inch. Se pare că şi Xperia XA3 a fost rebranduit în Xperia 10, iar Xperia XA3 Ultra devine Xperia 10 Plus. Pe lângă schimbarea de nume, Evan Blass mai are un pont şi legat de ecranul lui Sony Xperia 1 şi anume ca va fi un panou OLED HDR 4K.

Xperia XZ4

Asta deşi cu câteva săptămâni în urma flagship-ul scăpa cu un ecran 21:9 1440p Cinematic. În general Sony îşi păstrează ecranele 4K pentru modelele cu numele Premium, precum Xperia Z5 Premium, Xperia XZ Premium sau XZ2 Premium. Flagship-ul viitor a păstrat în toate scăpările recente camera triplă din spate, acest aspect nu pare gata să se schimbe prea curând.

Sony Xperia 1

Zvonurile indicau şi că terminalul va integra un senzor de 52 megapixeli cu deschidere F/1.6 în cadrul camerei triple în spate, în care ar putea fi integrat şi un senzor Time of Flight. Xperia 10 şi 10 Plus sunt aşteptate cu procesor Snapdragon 660, 4 sau 6 GB RAM, ecran Full HD+, camere duale în spate şi diagonale de 5.9 şi 6+ inch.

Judecând după inscripţiile de pe ecrane, aflăm mai multe pe 25 februarie la MWC 2019.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×