Sony Xperia Z primește Android 4.2.2 Jelly Bean sub formă de update via OTA

1.759 ori
<b>Sony Xperia Z primește Android 4.2.2 Jelly Bean sub formă de update via OTA</b>Veste bună pentru cei care dețin un smartphone Sony Xperia Z. Android 4.2.2 a început a fi disponibil treptat la nivel internațional sub formă de update via OTA / Over-the-air. Primele țări în care a debutat dis-de-dimineață au fost Spania și...

Veste bună pentru cei care dețin un smartphone Sony Xperia Z. Android 4.2.2 a început a fi disponibil treptat la nivel internațional sub formă de update via OTA / Over-the-air. Primele țări în care a debutat dis-de-dimineață au fost Spania și Ucraina. Ar trebui să ajungă și în țara noastră, versiunea LTE a lui Sony Xperia Z cu codul C6603 se află în prima linie.

Este un cadou plăcut din partea companiei japoneze pentru  cei care au optat pentru smartphone-ul lor de top, un cadou făcut exact înainte de lansarea lui Sony Xperia Z Ultra și a Sony SmartWatch 2. Noutățile sunt vizibile la nivel de interfață, schimbări minore, sunt rezolvate o serie dintre problemele semnalate de-a lungul timpului, un plus de performanță în browsing sau rularea aplicațiilor.

Sony Xperia Z este un smartphone rezistent la contactul cu apa, display de 5 inch cu rezoluție FHD / 1920x1080 pixeli, CPU Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core la 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD, cameră de 13 Megapixeli, conectivitate 4G, baterie de 2330 mAh, 146 gr și 7.9 mm grosime.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×