Sony Xperia Z primește Android 4.2.2 Jelly Bean sub formă de update via OTA

1.746 ori
<b>Sony Xperia Z primește Android 4.2.2 Jelly Bean sub formă de update via OTA</b>Veste bună pentru cei care dețin un smartphone Sony Xperia Z. Android 4.2.2 a început a fi disponibil treptat la nivel internațional sub formă de update via OTA / Over-the-air. Primele țări în care a debutat dis-de-dimineață au fost Spania și...

Veste bună pentru cei care dețin un smartphone Sony Xperia Z. Android 4.2.2 a început a fi disponibil treptat la nivel internațional sub formă de update via OTA / Over-the-air. Primele țări în care a debutat dis-de-dimineață au fost Spania și Ucraina. Ar trebui să ajungă și în țara noastră, versiunea LTE a lui Sony Xperia Z cu codul C6603 se află în prima linie.

Este un cadou plăcut din partea companiei japoneze pentru  cei care au optat pentru smartphone-ul lor de top, un cadou făcut exact înainte de lansarea lui Sony Xperia Z Ultra și a Sony SmartWatch 2. Noutățile sunt vizibile la nivel de interfață, schimbări minore, sunt rezolvate o serie dintre problemele semnalate de-a lungul timpului, un plus de performanță în browsing sau rularea aplicațiilor.

Sony Xperia Z este un smartphone rezistent la contactul cu apa, display de 5 inch cu rezoluție FHD / 1920x1080 pixeli, CPU Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core la 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD, cameră de 13 Megapixeli, conectivitate 4G, baterie de 2330 mAh, 146 gr și 7.9 mm grosime.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×