Sony Xperia SP și Sony Xperia C destinate pieței din China, anunțate oficial astăzi

1.390 ori
<b>Sony Xperia SP și Sony Xperia C destinate pieței din China, anunțate oficial astăzi</b>în cadrul conferinței de astăzi Sony a anunțat mai multe device-uri noi, precum primul lor phablet Sony Xperia Z Ultra și a 2-a generația a ceasul inteligent Sony SmartWatch. Pe lângă aceste device-uri destinate publicului din toată lumea, Sony a...

în cadrul conferinței de astăzi Sony a anunțat mai multe device-uri noi, precum primul lor phablet Sony Xperia Z Ultra și a 2-a generația a ceasul inteligent Sony SmartWatch. Pe lângă aceste device-uri destinate publicului din toată lumea, Sony a lansat două smartphone-uri destinate pieței din China: Sony Xperia SP și Sony Xperia C.

 
De Sony Xperia SP am mai auzit, el a fost lansat pe plan internațional de mai mult timp însă acum Sony a creat o variantă special pentru China. Acesta este identic cu varianta internațională însă funcționează în rețeaua 4G a companiei China Mobile. Printre specificații regăsim un procesor Snapdragon S4 dual-core tactat la 1.7 GHz, 1 GB RAM, un display de 4.6 inch cu rezoluție 720p și o bară transparentă cu LED-uri, poziționată pe marginea inferioară, care se integrează bine cu diversele aplicații folosite și poate fi folosită pentru notificări.

Sony Xperia C

 
Sony Xperia C este însă un device nou și el va fi disponibil exclusiv prin intermediul rețelei China Unicom. Acest device este primul cu SoC Mediatek, MTK6589, din portofoliul companiei japoneze. Smartphone-ul incorporează un display de 5 inch cu rezoluție qHD (960 x 540 pixeli), SoC-ul amintit mai sus care se compune dintr-un CPU cu 4 nuclee Cortex A7, eficiente din punct de vedere al consumului, tactate la 1.2 GHz și un GPU PowerVR care ar trebui să fie suficient pentru rezoluția acelui display. în spate găsim o cameră de 8 MP cu senzor Exmor RS. Xperia C va fi disponibil într-o variantă dual-SIM în trei culori diferite: negru, mov și alb.

 
Ambele device-uri vor veni cu versiunea 4.1 a sistemului de operare Android. Nu se cunoaște încă prețul niciunui device.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×