Samsung Galaxy S4 În versiune upgradată cu Snapdragon 800 ar putea sosi În această săptămână

1.308 ori
<b>Samsung Galaxy S4 În versiune upgradată cu Snapdragon 800 ar putea sosi În această săptămână</b>După ce seria Galaxy S4 a primit oficial noile modele S4 Active, S4 Mini și S4 Zoom săptămâna trecută, se pare că ni se mai pregătește un model, de această dată unul evoluat. &nbsp; Auzisem de un Galaxy S4 cu procesor Snapdragon 800 de ceva...

După ce seria Galaxy S4 a primit oficial noile modele S4 Active, S4 Mini și S4 Zoom săptămâna trecută, se pare că ni se mai pregătește un model, de această dată unul evoluat.

Auzisem de un Galaxy S4 cu procesor Snapdragon 800 de ceva vreme, dar până acum nu am văzut dovezi solide cu privire la acest device. în schimb, publicul din Coreea de Sud care s-a grăbit să cumpere un S4 standard și-a exprimat nemulțumirea cu privire la un astfel de smartphone. Pe lângă implementarea unui procesor S800, Samsung va mai include și conectivitate LTE-A, cu viteză mai ridicată decât conexiunea LTE standard.

SK Telecom se pregătește pentru un debut al acestei rețele și ce ar fi mai bun pentru inaugurarea să decât un nou Galaxy S4? și LG Optimus G2 va avea același procesor și noul tip de conectivitate, iar Pantech pregătește la rândul său un device similar. Interesant e că dacă Samsung face o mutare de acest gen, LG e dispusă să își compromită lansarea lui G2 de pe 7 august, de la New York, doar pentru a răspunde celor de la Samsung mai rapid.

Pentru cei curioși, LTE-A aduce viteze de 150 Mbps.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×