Sony Xperia Z suferă de "moarte subită"; Sony confirmă bugul!

Autor:  | Publicat în:  Sony 4.508 ori
<b>Sony Xperia Z suferă de "moarte subită"; Sony confirmă bugul!</b>Ultimii ani au fost unii cu probleme pentru Sony, iar acum se pare că Xperia Z are un bug care îl face să se reseteze din senin și să sufere un soi de "moarte subită". Handseturi din toată lumea au pățit acest lucru, iar Sony a confirmat problema...

Ultimii ani au fost unii cu probleme pentru Sony, iar acum se pare că Xperia Z are un bug care îl face să se reseteze din senin și să sufere un soi de "moarte subită". Handseturi din toată lumea au pățit acest lucru, iar Sony a confirmat problema și a promix un bug fix.

Ultimă problema de acest gen a fost cu Sony Xperia Tablet S, care deși trebuia să fie rezistenta la apă, ea avea unele goluri în carcasa care o predispuneau la contactul cu lichide. Multe unități ale tabletei au fost retrase de pe piața toamna trecută, iar acum apare încă un necaz pentru japonezi. Va reuși Sony Xperia Tablet Z să ajungă pe piața fără să aibă probleme? Xperia S avea acele butoane capacitive în zona transparenta care nu răspundeau la comenzi, apoi Xperia Tablet S a avut probleme, iar acum Xperia Z.

în acest mod, publicul își va pierde încrederea în Sony când vine vorba de fiabilitatea smartphone-urilor sale. Sony da vina în cazul acestui nou bug pe atingerea unui nivel prea mic al bateriei, deși unii posesori de Xperia Z afirmă că aveau bateria la un nivel ridicat. Rețineți că telefonul Sony Xperia Z testat de noi nu a avut acest bug.

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×