Sony Xperia Z Ultra Google Edition primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop

867 ori
<b>Sony Xperia Z Ultra Google Edition primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop</b>Lista de terminale Google Play Edition actualizate la Android 5.0 Lollipop se mărește astăzi, incluzand modelul Sony Xperia Z Ultra GPE. Vestea vine după ce cu câteva zile în urmă și LG G Pad 8.3 Google Play Edition primise Android 5.0 și ne...

Lista de terminale Google Play Edition actualizate la Android 5.0 Lollipop se mărește astăzi, incluzand modelul Sony Xperia Z Ultra GPE. Vestea vine după ce cu câteva zile în urmă și LG G Pad 8.3 Google Play Edition primise Android 5.0 și ne pregătim ca și Galaxy S5 să aibă parte de noul OS în curând.

Faimosul "telefon" de 6.4 inch Sony Xperia Z Ultra primise o versiune neoficială și plină de buguri a lui Lollipop săptămâna trecută, acel software fiind doar un build portat de pe Xperia Z1. în schimb, versiunea GPE are parte de software oficial, fără buguri și fără probleme, sosit OTA. între timp, alte modele Google Play Edition, precum HTC One M7 și HTC One M8 așteaptă actualizarea, în vreme ce Samsung Galaxy S4 GPE a fost văzut cu acest OS la bord deja.

Xperia Z Ultra rula KitKat la ultima verificare, iar pachetul software de 397 MB îl duce la Lollipop, ce include Material Design, animații noi și arătoase, un sistem de notificări bazat pe cards și o administrare mai bună a bateriei. Securitatea, accesul mai bun la functiile slotului microSD și performanța mai bună sunt și ele incluse în changelog. Ca de obicei, oferirea acestei actualizări are loc treptat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×