Sony Xperia Z1 Compact ne prezintă funcția de defocalizare de fundal (Video)

1.339 ori
<b>Sony Xperia Z1 Compact ne prezintă funcția de defocalizare de fundal (Video)</b>Noul "Mini" de pe piața terminalelor Android este Sony Xperia Z1 Compact, care a fost anunțat la CES 2014, iar el nu aduce doar hardware de top, ci și software. Telefonul vine cu o aplicație numită Background Defocus, despre care aflați mai multe...

Noul "Mini" de pe piața terminalelor Android este Sony Xperia Z1 Compact, care a fost anunțat la CES 2014, iar el nu aduce doar hardware de top, ci și software. Telefonul vine cu o aplicație numită Background Defocus, despre care aflați mai multe detalii din clipul de mai jos.

Pentru a folosi funcția Background Defocus, trebuie să alegeți un punct de focalizare și apoi să apăsați butonul fizic al camerei. După câteva secunde de procesare veți putea seta cantitatea de blur dorită și apoi adăugă extra distorsionare. Ce se întâmplă între timp? Ei bine Xperia Z1 Compact realizează două fotografii separate la expuneri diferite, iar în cadrul lor veți integra acel blur.

Ideea din spatele acestei funcții amintește ușor de HDR, dar cu altă aplicare. Camera de pe Xperia Z1 Compact era deja una de calitate, cu senzor de 20 MP și cele mai bune tehnologii Sony, iar această nouă aplicație îi crește atractivitatea. E vorba de fapt de o întreagă suita aici, de aplicații smart, printre care și Info Eye, Timeshift Burst, Social Live și AR Effects.

Background Defocus are și câteva reguli de respectat, precum o distanță considerabilă față de subiect (câțiva metri), deci nu vă veți juca prea mult cu acest efect de aproape.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×