Toshiba prezintă un senzor foto CMOS cu mod special de captură Full HD În super slow motion

653 ori
<b>Toshiba prezintă un senzor foto CMOS cu mod special de captură Full HD În super slow motion</b>După ce am văzut o cameră duala de la Toshiba capabilă de refocalizare, iată că aceeași companie ne propune un nou senzor CMOS cu funcție de captură slow motion specială. Acest senzor de imagine vine cu un nou mod de captură numit "Bright...

După ce am văzut o cameră duala de la Toshiba capabilă de refocalizare, iată că aceeași companie ne propune un nou senzor CMOS cu funcție de captură slow motion specială. Acest senzor de imagine vine cu un nou mod de captură numit "Bright Mode".

Prin intermediul acestuia veți realiza captură video slow motion pe telefoane și tablete la rezoluție Full HD. Noua tehnologie aduce și o conversie mai bună a clipurilor video interlaced către progresiv și dublează și timpul normal de expunere. Există deja câteva terminale populare capabile de captură slow motion, precum iPhone 5s, capabil de astfel de captură slow mo la 120 fps și cu rezoluție HD.

Galaxy Note 3 are chiar 3 opțiuni de captură lentă: 1/2, 1/4 și 1/8x. Nu există nici un telefon capabil de captură slow motion în rezoluție Full HD, de aceea tehnologia Toshiba reprezintă o inovație atât de mare. Acest senzor poate filma în 240 FPS 1080p cu acest Bright Mode. El permite și atingerea unei luminozități de 4 ori mai mare față de un senzor CMOS standard.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×