Sony Xperia Z1 / fostul Honami Într-o imagine de presă, câteva specificații hardware

1.262 ori
<b>Sony Xperia Z1 / fostul Honami Într-o imagine de presă, câteva specificații hardware</b>Sony a lansat două produse Android în segmentul de top: Xperia Z pe segmentul smartphone-urilor și Xperia Z Ultra pe phablets. IFA Berlin 2013 stă să înceapă peste doar câteva zile și se discută acerb pe site-urile tech despre Xperia Honami....

Sony a lansat două produse Android în segmentul de top: Xperia Z pe segmentul smartphone-urilor și Xperia Z Ultra pe phablets. IFA Berlin 2013 stă să înceapă peste doar câteva zile și se discută acerb pe site-urile tech despre Xperia Honami. Astăzi a apărut o primă imagine de presă și date de la un apropiat al celebrului forum XDA-Developers.

Denumirea oficială ar urma să fie Sony Xperia Z1 sau Z One. Specificațiile pentru Sony Xperia Z1: procesor Qualcomm Snapdragon 800 de tip quad-core, Adreno 330 GPU, Android 4.2.2 Jelly Bean, rezistent la contactul cu apa, senzor de 20.7 Megapixeli cu Xenon și LED flash.
Liniile de design amintesc de Sony Xperia Z. S-a păstrat sticla pe spate și colțurile au fost ușor rotunjite. Va sosi în cel puțin trei variante de culoare: negru, mov și alb.

Aș trata circumspect imaginea oferită de userul XDA-Developers. Pare a fi un senzor destul de mic spre a adăposti cei peste 20 de Megapixeli, iar LED-ul flash și Xenon este cu adevărat micuț. Presupun că în viitorul apropiat vor sosi și mai multe detalii. Evenimentul Sony are loc pe 4 septembrie, în același timp și Samsung sau ASUS organizează lansări de produse noi (telefoane, tablete etc).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×