Alcatel One Touch Idol Mini și Scribe Pro fotografiate hands on; Telefon si phablet sub 350 de dolari

1.735 ori
<b>Alcatel One Touch Idol Mini și Scribe Pro fotografiate hands on; Telefon si phablet sub 350 de dolari</b>Cu câteva zile în urma aflăm că și Alcatel va intra în jocul terminalelor Mini, pregătind o astfel de variantă a modelului One Touch Idol. Astăzi vedem nu doar o imagine cu acest telefon, ci și una cu Alcatel One Touch Scribe Pro. &nbsp; &nbsp;...

Cu câteva zile în urma aflăm că și Alcatel va intra în jocul terminalelor Mini, pregătind o astfel de variantă a modelului One Touch Idol. Astăzi vedem nu doar o imagine cu acest telefon, ci și una cu Alcatel One Touch Scribe Pro.

Alcatel One Touch Idol Mini vine cu un procesor dual core MediaTek de 1.2 GHz, un display de 4.3 inch în locul celui de 4.7 de pe varianta Idol mai mare și suporta o rezoluție de 480 x 800 pixeli. Avem de-a face cu un handset dual SIM, care ar urma să debuteze în septembrie la prețul de 250 de dolari, conform zvonurilor.

Alcatel One Touch Scribe Pro

în ce îl privește pe Alcatel One Touch Scribe Pro, acesta este un phablet de 6 inch, cu procesor quad core MediaTek de 1.5 GHz și dotat cu 2 GB RAM. Terminalul suporta o rezoluție Full HD, vine cu o baterie de 3400 mAh și se poziționează ca un rival mai accesibil pentru Galaxy Note 3. Acest model este dotat și cu funcții speciale pentru stylus și un accesoriu flip cover cu închidere magnetică și LED-uri integrate. Scribe Pro ar putea costa doar 300 de dolari și va debuta la IFA 2013.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×