Windows Phone 8.1 ar putea include un asistant virtual În stilul lui Siri și centru de notificări

820 ori
<b>Windows Phone 8.1 ar putea include un asistant virtual În stilul lui Siri și centru de notificări</b>Cu câteva zile în urma băieții de la The Verge publicau o imagine foarte interesantă care părea să indice includerea de butoane virtuale în interfața unui viitor release Windows Phone. Acum au apărut și noi indicii cu privire la Windows Phone...

Cu câteva zile în urma băieții de la The Verge publicau o imagine foarte interesantă care părea să indice includerea de butoane virtuale în interfața unui viitor release Windows Phone. Acum au apărut și noi indicii cu privire la Windows Phone 8.1 și funcțiile sale, care ar putea fi prezentate la BUILD 2014.

Aflăm că Windows Phone 8.1 va primi un asistent virtual în stilul lui Siri, iar acesta va sosi sub formă de actualizare în prima jumătate a anului viitor. La ora actuală se efectuează teste interne și vom aflăm mai multe la BUILD 2014 în aprilie de abia. Căutarea Bing va fi înlocuită de asistentul digital Cortana, de la Microsoft, nume al unei inteligențe artificiale din jocul Halo de altfel.

Cortana va suporta interacțiune în stil conversațional și va combina comenzile standard cu informații contextuale. Pe lângă acest asistent se discuta și despre implementarea unui centru de notificări pe Windows Phone, care va fi activat cu un swipe de sus în jos. Un swipe scurt va accesa Quick Settings, iar unul lung o pagină completă de alerte, notificări și informații.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×