LG G3 va fi lansat oficial pe data de 27 mai În cadrul unui eveniment ce va avea loc simultan În 6 orașe

1.077 ori
<b>LG G3 va fi lansat oficial pe data de 27 mai În cadrul unui eveniment ce va avea loc simultan În 6 orașe</b>După numeroasele zvonuri apărute pe web cu LG G3, iată că astăzi aflăm și data la care noul flagship LG va fi dezvăluit oficial, și anume 27 mai. Cei de la LG au trimis de curând invitațiile pentru evenimentul de lansare ce va avea loc simultan...

După numeroasele zvonuri apărute pe web cu LG G3, iată că astăzi aflăm și data la care noul flagship LG va fi dezvăluit oficial, și anume 27 mai. Cei de la LG au trimis de curând invitațiile pentru evenimentul de lansare ce va avea loc simultan în 6 orașe: San Francisco, New York, Londra, Seoul, Singapore și Istambul.

Invitația cu pricina conține și un mic citat ce aparține scriitorului american Ralph Waldo Emerson, care sună în felul următor: “To be simple is to be Great”, și care s-ar traduce prin faptul că simplitatea este ceea ce contează. Totodată, se așteaptă ca în cadrul acestui eveniment de lansare să fie dezvăluit și LG G Watch, primul ceas inteligent LG ce va fi bazat pe platforma Android Wear.

Printre posibilele specificații ale lui LG G3 se numără un display Quad HD, o cameră foto cu stabilizare optică OIS+, 16 sau 32 GB memorie internă, 2 sau 3 GB RAM și un procesor quad-core de ultimă generație. De asemenea, LG G3 ar putea integra și un senzor cardiac situat pe partea din spate a carcasei, componentă similară cu cea introdusă de către Samsung pe al lor Galaxy S5.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×