Apple cooptează doi specialiști În biosenzori pentru un produs "ce se poate purta"; iWatch cu functii medicale?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.130 ori
<b>Apple cooptează doi specialiști În biosenzori pentru un produs "ce se poate purta"; iWatch cu functii medicale?</b>Au reînceput zvonurile legate de ceasul Apple, odată cu aflarea faptului că Apple a adăugat la echipa să 2 experți în senzori medicali. Acești senzori sunt integrați de obicei pe brățări sau alte accesorii purtate de pacienți. Să fie iWatch...

Au reînceput zvonurile legate de ceasul Apple, odată cu aflarea faptului că Apple a adăugat la echipa să 2 experți în senzori medicali. Acești senzori sunt integrați de obicei pe brățări sau alte accesorii purtate de pacienți. Să fie iWatch viitorul tău instrument de analize? Aflăm împreună mai jos.

Deja startul bătăliei pentru tehnologia medicală la purtător a fost dat la CES. Câteva brățări de fitness și accesorii care monitorizează pulsul sau tensiunea și-au făcut apariția în Las Vegas, sub forma unor brățări sau mici obiecte pe care le putem ține în buzunar. Samsung are deja S Health și compatibilitate cu accesorii medicale precum tensiometru sau glucometru. Ei bine și Apple vrea o parte din acest segment medical.

Se pare că experți în domeniul medical de la Vital Connect și Sano Intelligence au fost cooptați de Apple luna trecută, ei oferind experiența lor în biosenzori și monitorizare a elementelor sangvine. Nancy Dougherty, care face parte din echipa Apple acum e responsabilă cu dezvoltarea unui sistem de micro ace care pot fi purtate ca un soi de plasture adeziv.

El poate fi controlat wireless și va monitoriza aspecte ale sănătății utilizatorului. Deja există numeroase accesorii medicale pentru iPad și iPhone, deci Apple nu e străină de aceste funcții. Totuși faptul că un iWatch ar fi purtat la încheietură, o zonă de unde putem măsura tensiunea, glicemia si multe altele ar putea da naștere unor noi senzori și servicii.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×