Sony Xperia Z3 Își face apariția În noi fotografii hands-on

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.012 ori
<b>Sony Xperia Z3 Își face apariția În noi fotografii hands-on</b>în timp ce majoritatea producătorilor lansează anual un singur terminal flagship urmat de variante bazate pe modelul standard, Sony se numără printre cei care vin pe piață cu două device-uri flagship în același an, cu intenția de a fi cu un pas...

în timp ce majoritatea producătorilor lansează anual un singur terminal flagship urmat de variante bazate pe modelul standard, Sony se numără printre cei care vin pe piață cu două device-uri flagship în același an, cu intenția de a fi cu un pas în fața principalilor competitori din punct de vedere al inovației și tehnologiei implementante.

După ce Xperia Z2 a debutat pe piață în luna aprilie, iată că succesorul său pare a fi gata de lansare, ca dovadă stând numeroase fotografii și specificații ajunse pe web. O serie de noi astfel de materiale tocmai au fost postate de către zvonacul @evleaks, materiale ce prezintă partea dreaptă laterală a lui Xperia Z3, cât și spatele său.

Sony Xperia Z3

Printre specificațiile lui Sony Xperia Z3 s-ar putea număra un display Full HD/Quad HD de peste 5 inch în diagonală, un procesor Qualcomm Snapdragon 801/805 și 3 GB memorie RAM, în timp ce la capitolul cameră foto vom beneficia de un nou senzor de 20 megapixeli. Se așteaptă ca noul flagship Sony să fie prezentat oficial în cadrul IFA 2014 din septembrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×