Problemele lui LG G3 cu crăpăturile În partea inferioară continuă; Au apărut cazuri În Indonezia, Hong Kong și SUA (Video)

3.475 ori
<b>Problemele lui LG G3 cu crăpăturile În partea inferioară continuă; Au apărut cazuri În Indonezia, Hong Kong și SUA (Video)</b>Am scris despre problemele cu crăpăturile în carcasa lui LG G3 cu ceva vreme în urmă și au început să apară și reacțiile la acele articole. Cazuri noi de modele G3 cu partea inferioară crăpată în zona microfonului au apărut în Indonezia,...

Am scris despre problemele cu crăpăturile în carcasa lui LG G3 cu ceva vreme în urmă și au început să apară și reacțiile la acele articole. Cazuri noi de modele G3 cu partea inferioară crăpată în zona microfonului au apărut în Indonezia, Hong Kong și SUA. E mereu aceeași poveste: o crăpătură subțire ca un fir de păr apare fix peste microfon în zona inferioară.

Inițial am crezut că este un caz izolat, dar iată că se întâmplă din nou. Această problemă ar putea avea de-a face cu faptul că jackul microUSB al terminalului nu intra foarte ușor în portul microUSB și trebuie ușor forțat, de aici probabil și presiunea exagerată pe zona inferioară. Pe Reddit se confirmă faptul că acest jack se conectează greu și sunt menționate cazuri de crăpături în SUA, pe telefoanele în rețeaua T-Mobile.

Problemele lui LG G3 cu crăpăturile În partea inferioară continuă; Au apărut cazuri În Indonezia, Hong Kong și SUA (Video)

Apoi am primit și un email pe adresa site-ului nostru sora, GSMDome.com, din partea unui utilizator de LG G3 din Indonezia care are aceeași problemă. El a trimis și fotografii cu device-ul sau crăpat și link către un forum unde alți indonezieni prezentau aceeași crăpătură. și în Hong Kong există un forum unde au fost semnalate cazuri de acest gen, deci poate că LG ar trebui să ia cuvântul și să ne lămurească ce se întâmplă.

Problemele lui LG G3 cu crăpăturile În partea inferioară continuă; Au apărut cazuri În Indonezia, Hong Kong și SUA (Video)

Nu ar fi prima oară când un terminal high end de top are probleme la nivel de design. Modele mai vechi iPhone și HTC One se ciobeau cu ușurință și li se luă vopseaua după o perioadă, în vreme ce recent am văzut modele Galaxy Tab S cu spatele deformat, aparent de supraîncălzire. între timp LG probabil să își savurează premiile Red Dot obținute în ultimele săptămâni și neglijează această problemă.

Am dori să întrebăm oficial LG în primul rând când e statutul garanției pentru LG G3 cu microfonul crăpat și apoi care a cauza problemei. în plus, am dori să știm dacă problema cu introducerea grea a jackului microUSB e generalizată sau e doar o... impresie? știu sigur că avem posesori ai acestui handset printre voi, deci vă așteptam feedbackul.

Evident am dori și un răspuns oficial de la LG, dacă se poate…

[UPDATE]: Același Kharizmi Tavtazani din Indonezia care ne-a trimis imaginile de mai sus a revenit cu detalii. Se pare că el a aflat că povestea sa a fost propagată pe web și ne mulțumește pentru că am făcut problema publică. Indonezianul a fost la un service LG din Jakarta, iar reprezentanții de acolo au fost de acord să înlocuiască carcasa telefonului fără costuri suplimentare. Problema e că nu aveau carcase de schimb la acea reprezentantă, iar păgubitul trebuia să facă precomandă și să aștepte cam o săptămână.

De aici putem deduce că lipsa de carcase înseamnă că ele se cauta pentru înlocuiri (sau pur si simplu nu sunt disponibile). Partea bună e că problema se rezolvă gratuit...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×