Sony Xperia Z3 sau Xperia Z3 Compact? O nouă serie de imagini hands on incerte se axează pe capacele porturilor

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.069 ori
<b>Sony Xperia Z3 sau Xperia Z3 Compact? O nouă serie de imagini hands on incerte se axează pe capacele porturilor</b>Atât Sony Xperia Z3, cât și Xperia Z3 Compact au fost subiecte de leakuri până acum, iar azi vedem o serie de imagini noi, care deși sunt asociate lui Xperia Z3, au fost identificate drept fotografii ale lui Xperia Z3 Compact. &nbsp; Diferența e ca...

Atât Sony Xperia Z3, cât și Xperia Z3 Compact au fost subiecte de leakuri până acum, iar azi vedem o serie de imagini noi, care deși sunt asociate lui Xperia Z3, au fost identificate drept fotografii ale lui Xperia Z3 Compact.

Diferența e ca la acest model distanța e mai mare între portul magnetic de încărcare și portul standard, în comparație cu Z3. Noile imagini cu Xperia Z3 Compact se axează pe capacele porturilor, care confirmă faptul că și acest nou handset va fi rezistent la apă. Vedem un port microUSB, un slot microSD și unul pentru cartela microSIM. Observăm că acum marginile telefonului sunt rotunjite și par fabricate dintr-un material ce imită pielea.

Xperia Z3 Compact

Spatele pare fabricat tot din sticlă, iar în acea zonă se afla o cameră de 20+ megapixeli, cu blitz LED și Sony G Lens. Dacă Sony Xperia Z3 urmează să fie anunțat la IFA 2014, e posibil ca acest handset să se mai lase așteptat puțin. Speculațiile afirmă că el va avea un display Full HD de 4.6 inch, 3 GB RAM, procesor Snapdragon 801 și 16 GB memorie internă.

Sony Xperia Z3 Compact

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×