Sony Xperia Z5, Z5 Ultra şi Z5 Compact au parte deja de scăpări; În sfârşit se schimbă formatul de design!

1.828 ori
<b>Sony Xperia Z5, Z5 Ultra şi Z5 Compact au parte deja de scăpări; În sfârşit se schimbă formatul de design!</b>Xperia Z4 a fost subiectul a numeroase scăpări, inclusiv fotografii hands on, dar &icirc;ncă nu avem o idee clară c&acirc;nd se va lansa acest terminal. Cu toate acestea, iată că au apărut deja informaţii şi zvonuri despre Xperia Z5, dar şi...

Xperia Z4 a fost subiectul a numeroase scăpări, inclusiv fotografii hands on, dar încă nu avem o idee clară când se va lansa acest terminal. Cu toate acestea, iată că au apărut deja informaţii şi zvonuri despre Xperia Z5, dar şi modelele sale înrudite.

Înainte să vă dezvăluim informaţiile, vă sfătuim să le priviţi cu precauţie, deoarece am aflat cu câteva luni în urmă că Sony ar fi vrut să restrângă lansările de terminale high end pentru 2015. Astfel, din seria Xperia Z ar fi trebuit să vedem un singur handset în acest an. În fine, Sony ar dori acum, conform noilor zvonuri să îl lanseze pe Xperia Z5 în trimestrul 4, împreună cu Xperia Z5 Ultra şi Xperia Z5 Compact.

Sursa a menţionat şi că aceste lansări ar putea fi amânate până în ianuarie 2016, probabil cu ocazia lui CES 2016. Motivul principal al întârzierii ar fi perioada de lansare a procesorului Snapdragon 820, care se va afla pe noile modele. Xperia Z5 Ultra ar urma să vină cu senzor de amprente, în vreme ce atât acest model cât şi Xperia Z5 vor avea rezoluţii Quad HD.

Z5 Ultra va sosi şi cu 4 GB RAM şi noi senzori pentru camere, dar cu toate acestea nu vom primi stabilizare optică încă. Xperia Z5 ar urma să renunţe la designul Omnibalance, în favoarea unuia nou, după 4 generaţii de handseturi cu acelaşi format. Încă nu ştim exact care sunt detaliile acestui design, dar cu siguranţă ne declarăm intrigaţi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×