Samsung Galaxy A8 îşi dezvăluie specificaţiile şi talia ultra subţire, de 5.9 mm

1.216 ori
<b>Samsung Galaxy A8 îşi dezvăluie specificaţiile şi talia ultra subţire, de 5.9 mm</b>Cu o lună &icirc;n urmă, o scăpare ne dezvăluia faptul că Samsung a &icirc;nregistrat trademarkuri pentru modelele de telefoane Galaxy A6, A8 şi A9, iar azi aflăm şi specificaţiile lui A8. Terminalul are numele de cod SM-A800F şi face parte din...

Cu o lună în urmă, o scăpare ne dezvăluia faptul că Samsung a înregistrat trademarkuri pentru modelele de telefoane Galaxy A6, A8 şi A9, iar azi aflăm şi specificaţiile lui A8. Terminalul are numele de cod SM-A800F şi face parte din deja celebra gamă de handseturi cu carcasa metalică de la Samsung.

Se pare că acest handset este unul destinat pieţei din China, iar dotările sale hardware sunt unele midrange către high end. În spate spre exemplu se afla o cameră de 16 megapixeli, dar ne îndoim totuşi că are acelaşi senzor că Galaxy S6 sau S6 Edge de exemplu. În zona frontală regăsim o cameră de 5 MP, iar acest handset aduce un display Full HD Super AMOLED de 5.7 inch, ceea ce îl face cel mai mare model Galaxy A de până acum.

În ciuda diagonalei ridicate, acest model va măsura doar 5.9 mm în grosime şi cântări 140 de grame. La bord se afla şi un procesor 64 bit octa core Snapdragon 615, 2 GB RAM şi 16 GB stocare internă, plus o baterie de 3050 mAh. Că OS avem Android 5.0.1, probabil cu cel mai nou TouchWiz, cel de pe modelele Galaxy S6. Conectivitatea LTE se afla şi ea la posturi şi trebuie să recunoaştem că ar fi păcat că acest foarte subţire smartphone să rămână doar în China.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×