Sony Yuga - din prima parte a lui 2013 cu display de 5 inch și rezoluție 1080p

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.380 ori
<b>Sony Yuga - din prima parte a lui 2013 cu display de 5 inch și rezoluție 1080p</b>Sony nu a avut niciun smartphone de top veritabil în 2012. Asta și pentru că au preferat să mizeze pe dual-core când concurența a trecut la quad-core. Niciun Sony nu a intrat în era quad-core alături de Samsung Galaxy S III, LG Optimus 4X HD, HTC...

Sony nu a avut niciun smartphone de top veritabil în 2012. Asta și pentru că au preferat să mizeze pe dual-core când concurența a trecut la quad-core. Niciun Sony nu a intrat în era quad-core alături de Samsung Galaxy S III, LG Optimus 4X HD, HTC One X, HTC One X+, Samsung Galaxy Note II.

Totuși, 2013 s-ar putea să reprezinte intrarea companiei japoneze în forță pe piața smartphone-urilor de top. Informațiile vehiculate în presa de specialitate se opresc asupra lui Sony Yuga ce ar încorpora un display de 5 inch cu rezoluție la 1080p.

Sony Yuga

Prototipul lui Sony Yuga a intra în posesia site-ului rusesc de tehnologie mobile-review.com. Ar urma să debuteze în lunile ianuarie - februarie 2013, fie la CES din Las Vegas sau poate vor alege MWC Barcelona. Ar lupta de la egal la egal cu HTC Droid DNA în SUA. Alte specificații amintite în dreptul smartphone-ului Sony:

  • procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core la 1.5 GHz;
  • 2 GB memorie RAM;
  • Android 4.1 Jelly Bean;
  • cameră de 12 Megapixeli.

Eldar Murtazin de la mobile-review.com a spus că pregătește un preview pentru mâine, stați aproape spre a afla noi detalii legate de cel mai puternic smartphone Sony din toate timpurile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×