Alte detalii legate de primul smartphone Amazon

1.041 ori
<b>Alte detalii legate de primul smartphone Amazon</b>în această vară au fost numeroase discuții legate de primul smartphone Amazon. Știți că Kindle Fire a avut un succes considerabil, au și venit &nbsp;câteva noi tablete ale Amazon - Kindle Fire HD în diverse configurații, un vârf de gamă sub...

în această vară au fost numeroase discuții legate de primul smartphone Amazon. Știți că Kindle Fire a avut un succes considerabil, au și venit  câteva noi tablete ale Amazon - Kindle Fire HD în diverse configurații, un vârf de gamă sub Kindle Fire 8.9.

Planurile Amazon nu se opresc la tablete ci sunt mai ambițioase. Au început să reapară informațiile legate de un smartphone al companiei americane. Acesta ar fi produs în colaborare cu Foxconn și ar debuta în TIII 2014. Se spune că Amazon ar fi contractat 5 milioane de unități și prețul de comercializare pentru telefonul Amazon ar fi situat între 100 - 200 dolari.

Vă dați seama că va rula Android ca și tabletele Kindle, va fi interesant de văzut dacă vor aduce telefonul sub umbrela Kindle, cât de legat va fi de universiul serviciilor Amazon de la cloud până la interfață și magazinul de aplicații. Cu siguranță că un telefon ieftin cu Android, procesor dual-core, display de calitate se va bucura de succes. Din păcate în România va oferi o experiență trunchiată pentru că mare parte din serviciile Amazon nu sunt disponibile și în țara noastră.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×