SPB TV disponibil acum in versiunea 2.0 pe Windows Mobile, complet gratuit

2.591 ori
<b>SPB TV disponibil acum in versiunea 2.0 pe Windows Mobile, complet gratuit</b>Daca doriti sa urmariti meciurile de la FIFA World Cup 2010 pe telefonul mobil, atunci aveti o noua optiune: SPB TV. Solutia mobila a atins acum versiunea 2.0, in varianta Windows Mobile si este disponibila complet gratuit, fiind sustinuta financiar de...

Daca doriti sa urmariti meciurile de la FIFA World Cup 2010 pe telefonul mobil, atunci aveti o noua optiune: SPB TV. Solutia mobila a atins acum versiunea 2.0, in varianta Windows Mobile si este disponibila complet gratuit, fiind sustinuta financiar de reclamele incluse in aplicatie. Acestea nu deranjeaza utilizatorul, aparand doar in timpul buffering-ului.

Noul SPB TV vine cu preview-uri rapide ale canalelor TV, un ghid TV cu peste 150 de canale in peste 20 de limbi straine, mod picture-in-picture, schimbare rapida a canalului si o optiune video on demand. Aceasta din urma permite utilizatorului sa controleze ce priveste si cand priveste, pentru o mai mare interactivitate.

SPB TV

SPB TV 2.0 mai vine si cu suport Advanced Video Codec (H.264), care imbunatateste calitatea video si trebuie mentionat ca aceasta aplicatie este suportata si pe Android, iPhone, handseturi Symbian, BlackBerry si cele bazate pe webOS. Linkul de download se afla aici, iar un demo al softului poate fi vazut mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×