LG anunta ca va produce 20 de telefoane Android pana la finalul anului

Autor:  | Publicat în:  LG 1.151 ori
<b>LG anunta ca va produce 20 de telefoane Android pana la finalul anului</b>Daca sunteti fani ai telefonului LG Ally, dotat cu OS-ul mobil al celor de la Google, avem vesti bune pentru dumneavoastra: LG intentioneaza sa lanseze nu mai putin de 20 noi handseturi Android pana la finalul anului. &nbsp; &nbsp; LG este cel de-al...

Daca sunteti fani ai telefonului LG Ally, dotat cu OS-ul mobil al celor de la Google, avem vesti bune pentru dumneavoastra: LG intentioneaza sa lanseze nu mai putin de 20 noi handseturi Android pana la finalul anului.

LG este cel de-al treilea mare producator de telefoane din lume, fiind surclasat doar de Nokia si Samsung. Totusi, aceasta companie se claseaza in spatele celor de la Apple, Research in Motion (producatorul terminalelor BlackBerry), HTC si Samsung in segmentul smartphone-uri. LG are totusi destul potential incat sa genereze venituri importante din handseturi entry-level, pe piele in curs de dezvoltare, dar banii adevarati sunt in piata high-end-urilor.

Producatorul lui Ally ar putea fi cea mai noua companie care se va axa  pe Android, urmand modelul celor de la Motorola, care de asemenea anuntasera ca vor lansa 20 de handseturi bazate pe platforma Google, tot pana la finalul anului. Daca restul modelelor vor fi ca LG Ally, atunci compania are o problema... in special la capitolul originalitate a designului.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×