Motorola anunta planuri pentru smartphone-uri Android cu procesor de 2 GHz

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.150 ori
<b>Motorola anunta planuri pentru smartphone-uri Android cu procesor de 2 GHz</b>In vreme ce LG tocmai anunta ca va lansa 20 de telefoane Android in acest an, Motorola a iesit la rampa cu un anunt si mai interesant: faptul ca va lansa un smartphone cu procesor de 2 GHz pana la finalul anului. &nbsp; &nbsp; Terminalul in cauza va rula...

In vreme ce LG tocmai anunta ca va lansa 20 de telefoane Android in acest an, Motorola a iesit la rampa cu un anunt si mai interesant: faptul ca va lansa un smartphone cu procesor de 2 GHz pana la finalul anului.

Terminalul in cauza va rula la randul sau Android, dupa cum afirma Sanjay Jha, CEO Motorola. Acest nou handset va fi de 2 ori mai rapid decat iPhone 4 si chiar mai capabil decat multe netbook-uri bazate pe procesoare Intel Atom de 1.6 GHz. O alta sursa din cadrul companiei americane le-a spus celor de la Conceivable Tech ca noul terminal va include toate dotarile posibile tehnic in ziua de azi.

Astfel, fie ca e vorba de un giroscop, sau de un procesor grafic NVIDIA Tegra, plus suport Full Flash 10.1, smartphone-ul va fi dispune de ele. In plus, aceeasi sursa misterioasa de la Motorola a anunta ca handsetul va suporta output video HD 720p, o rezolutie HD a ecranului si va incorpora o camera de peste 5 megapixeli.

Putem considera acest telefon Sfantul Graal al smartphone-urilor?

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×