Motorola anunta planuri pentru smartphone-uri Android cu procesor de 2 GHz

1.373 ori
<b>Motorola anunta planuri pentru smartphone-uri Android cu procesor de 2 GHz</b>In vreme ce LG tocmai anunta ca va lansa 20 de telefoane Android in acest an, Motorola a iesit la rampa cu un anunt si mai interesant: faptul ca va lansa un smartphone cu procesor de 2 GHz pana la finalul anului. &nbsp; &nbsp; Terminalul in cauza va rula...

In vreme ce LG tocmai anunta ca va lansa 20 de telefoane Android in acest an, Motorola a iesit la rampa cu un anunt si mai interesant: faptul ca va lansa un smartphone cu procesor de 2 GHz pana la finalul anului.

Terminalul in cauza va rula la randul sau Android, dupa cum afirma Sanjay Jha, CEO Motorola. Acest nou handset va fi de 2 ori mai rapid decat iPhone 4 si chiar mai capabil decat multe netbook-uri bazate pe procesoare Intel Atom de 1.6 GHz. O alta sursa din cadrul companiei americane le-a spus celor de la Conceivable Tech ca noul terminal va include toate dotarile posibile tehnic in ziua de azi.

Astfel, fie ca e vorba de un giroscop, sau de un procesor grafic NVIDIA Tegra, plus suport Full Flash 10.1, smartphone-ul va fi dispune de ele. In plus, aceeasi sursa misterioasa de la Motorola a anunta ca handsetul va suporta output video HD 720p, o rezolutie HD a ecranului si va incorpora o camera de peste 5 megapixeli.

Putem considera acest telefon Sfantul Graal al smartphone-urilor?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×