Noul smartphone Evolio Neos Își dezvăluie specificațiile și prețul oficial

2.067 ori
<b>Noul smartphone Evolio Neos Își dezvăluie specificațiile și prețul oficial</b>în timp ce ieri prin intermediul unui teaser postat de către CEO-ul Evolio puteam vedea cum arată noul smartphone ce urmează a fi lansat de companie pe data de 10 noiembrie, astăzi device-ul în cauză numit Evolio Neos își dezvăluie atât...

în timp ce ieri prin intermediul unui teaser postat de către CEO-ul Evolio puteam vedea cum arată noul smartphone ce urmează a fi lansat de companie pe data de 10 noiembrie, astăzi device-ul în cauză numit Evolio Neos își dezvăluie atât specificațiile, cât și prețul oficial, detalii ce au fost puse la dispoziția publicului de către magazinul online Evolio.

Printre specificațiile lui Evolio Neos regăsim un display IPS OGS de 4.5 inch cu rezoluție 960 x 540 pixeli, un procesor quad-core Broadcom de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED și o cameră secundară VGA.

Noul smartphone Evolio Neos Își dezvăluie specificațiile și prețul oficial

La capitolul conectivitate, Evolio Neos oferă Wi-Fi, Bluetooth, 3G, A-GPS, Glonass, un port microUSB v2.0 și o intrare audio 3.5 mm. Acest terminal va rula Android 4.4 Kitkat și va sosi la pachet cu o baterie Li-polymer de 2.000 mAh.

Evolio Neos

Din punct de vedere al dimensiunilor, Evolio Neos va cântări 115 grame și va măsura doar 7.9 mm în grosime. Aflați că prețul acestui terminal este de doar 579 lei, sumă ce îl transformă într-un adevărat best-buy ținând cont de dotările aduse. Am mai descoperit ca telefonul este un Xolo Q600s rebranduit de integratorul local, și a fost lansat in India în luna mai a acestui an.

Cu mai multe informații și materiale foto/video vom reveni în cursul zilei de mâine de la fața locului. Cum vi se pare la prima vedere modelul Neos?

Evolio Neos

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×