Tableta Nexus 8 reapare În peisaj, cu numele de cod Flounder

880 ori
<b>Tableta Nexus 8 reapare În peisaj, cu numele de cod Flounder</b>A trecut ceva vreme de când nu am auzit speculații despre tableta Nexus 8, dar iată că ele revin azi în actualitate, prin intermediul unei scăpări de nume de cod. Aparent, nouă tableta Nexus ar putea purta numele de cod "Flounder". &nbsp; Cu ceva...

A trecut ceva vreme de când nu am auzit speculații despre tableta Nexus 8, dar iată că ele revin azi în actualitate, prin intermediul unei scăpări de nume de cod. Aparent, nouă tableta Nexus ar putea purta numele de cod "Flounder".

Cu ceva vreme în urmă, timp de câteva luni s-a speculat pe seama unei tablete LG, care în cele din urmă s-a dovedit a fi LG G Pad Google Play Edition și nu Nexus 8. Revenind la Flounder, acesta este un tip de pește, respectând tradiția Google de a numi modelele Nexus cu coduri legate de viață marină. Astfel, Nexus 4 era mako, Nexus 5 era rechinul hammerhead, iar Nexus 10 a fost manta, care parcă e o pisică de mare.

HTC Flounder - Nexus 8

Informațiile despre Nexus 8 au apărut prin intermediul unui bug report pentru Chrome realizat de un angajat Google și indică producătorul HTC. Mai interesant e că Nexus 7 2013 WiFi avea la rândul său numele de cod "flo", de aici și o legătură între cele două terminale. Având în vedere că peste aproximativ o lună începe Google I/O cred că vom afla în curând cu ce avem de-a face.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×