Specificațiile complete ale lui Samsung Galaxy Mega 2 ajung pe web

Autor:  | Publicat în:  Samsung 764 ori
<b>Specificațiile complete ale lui Samsung Galaxy Mega 2 ajung pe web</b>Un device de tip phablet lansat de Samsung în trecut este și modelul Galaxy Mega, terminal ce este pe cale să primească un succesor. Se așteaptă ca Samsung Galaxy Mega 2 să aducă la pachet specificații mid-range și să poposească în...

Un device de tip phablet lansat de Samsung în trecut este și modelul Galaxy Mega, terminal ce este pe cale să primească un succesor. Se așteaptă ca Samsung Galaxy Mega 2 să aducă la pachet specificații mid-range și să poposească în următoarea perioadă, expoziția IFA 2014 fiind un loc numai bun pentru un astfel de debut.

Recent, o listă completă de specificații pentru terminalul în cauză și-a făcut apariția pe web, aceasta oferind detalii cu privire la faptul că noul Galaxy Mega va primi dotări destul de atractive la prima vedere. Astfel, vom avea la dispoziție un display TFT de 6 inch cu rezoluție HD, un procesor de 1.5 GHz, 1.5 GB memorie RAM și 16 GB spațiu de stocare.

De asemenea, vom primi și o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED și autofocus, o cameră secundară de 2.1 megapixeli, VoLTE, HD Voice, o baterie de 2.800 mAh și sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Rămâne să vedem dacă Samsung va decide sau nu să facă oficial acest model chiar în cadrul IFA 2014.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×