Specificațiile lui Huawei Ascend P7 ajung pe web cu 2 săptămâni Înainte de lansarea sa

Autor:  | Publicat în:  Huawei 858 ori
<b>Specificațiile lui Huawei Ascend P7 ajung pe web cu 2 săptămâni Înainte de lansarea sa</b>Huawei Ascend P7 va fi anunțat oficial în dată de 7 mai și ultimele săptămâni ne-au adus multiple scăpări ale acestui device pe web. I-am văzut designul în câteva imagini, iar azi aflăm ce specificații ne rezervă acest flagship. Terminalul...

Huawei Ascend P7 va fi anunțat oficial în dată de 7 mai și ultimele săptămâni ne-au adus multiple scăpări ale acestui device pe web. I-am văzut designul în câteva imagini, iar azi aflăm ce specificații ne rezervă acest flagship.

Terminalul este succesorul ultra subțirelui Ascend P6, care impresiona plăcut prin design. Se pare că și P7 va fi subțire, dar nu cunoaștem exact mărimea taliei sale. La interior vom avea un procesor quad core HiSilicon KIRIN K910T tactat la 1.8 GHz, iar terminalul vine cu o cameră frontală de 8 MP și o cameră spate de 13 MP.

Specificațiile lui Huawei Ascend P7

De asemenea vom avea la bord un display de 5 inch cu rezoluție Full HD, iar bateria va fi o unitate de 2500 mAh. Ca design, Huawei Ascend P7 va semăna cu P6, după cum se vede în imagini și va aduce puțin cu un soi de iPhone alungit combinat cu un Xperia, dacă ne luăm după imaginile descoperite până acum. Tentant?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×