Motorola XT912A Își face din nou apariția pe web; de această dată putem arunca o privire asupra specificațiilor sale

Autor:  | Publicat în:  Motorola 625 ori
<b>Motorola XT912A Își face din nou apariția pe web; de această dată putem arunca o privire asupra specificațiilor sale</b>După ce la mijlocul lunii martie vă informam despre existența unui nou terminal Motorola, numit XT912A, iată că astăzi noi zvonuri cu privire la acest model își fac apariția pe web. Spre deosebire de scăpările din luna martie, terminalul se...

După ce la mijlocul lunii martie vă informam despre existența unui nou terminal Motorola, numit XT912A, iată că astăzi noi zvonuri cu privire la acest model își fac apariția pe web. Spre deosebire de scăpările din luna martie, terminalul se pare că adoptă acum un display Full HD de 5.2 inch, și nu unul de 4 inch cum se zvonea inițial.

Printre specificațiile terminalului mari regăsim prezența unui procesor Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2.3 GHz, 2 GB RAM, 24 GB de stocare, un GPU Adreno 330, o cameră foto de 12 megapixeli și sistemul de operare Android 4.4.3. Aceste informații cu privire la specificațiile lui Motorola XT912A au sosit prin intermediul unui test benchmark, mai precis prin testul benchmark GFXBench.

Din punct de vedere al gamei de terminale în care va fi inclus acest nou device, s-ar părea ca acesta să fie un nou smartphone din gama DROID RAZR, în special datorită faptului că ultimul DROID RAZR a purtat numele de serie XT912. De asemenea, după cum aflam în cursul zilei de ieri, se pregătește lansarea pe piață a unui prim device Motorola sub conducerea Lenovo chiar în această toamnă, device care ar putea fi acest misterios XT912A.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×