Primele imagini cu OnePlus 2 sunt dezvăluite de TENAA; iată cum arată noul flagship al companiei chineze!

2.210 ori
<b>Primele imagini cu OnePlus 2 sunt dezvăluite de TENAA; iată cum arată noul flagship al companiei chineze!</b>Cu exact 7 zile &icirc;nainte de evenimentul &icirc;n care OnePlus 2 va debuta oficial, iată că agenția de certificare TENAA ne oferă primele imagini cu noul smartphone ce are pretenții la titlul de telefonul anului 2015. &Icirc;ncă din start...

Cu exact 5 zile înainte de evenimentul în care OnePlus 2 va debuta oficial, iată că agenția de certificare TENAA ne oferă primele imagini cu noul smartphone ce are pretenții la titlul de telefonul anului 2015. Încă din start observăm prezența unui buton home sub care se ascunde senzorul de amprente.

Privit din față, OnePlus 2 nu pare să se fi schimbat prea mult comparativ cu vechea generație, singura introducere fiind butonul home parcă împrumutat de pe Samsung. Din spate, acest model ne duce iarăși cu gândul la OnePlus One, locație în care totuși apar ceva elemente noi ca și telemetrul laser de sub camera foto.

Așa cum bine știți, OnePlus 2 va sosi cu 4 GB memorie RAM, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, o cameră foto de 13 sau 16 megapixeli pe spate, dar și suport dual-SIM, respectiv o baterie de 3.300 mAh.

Personal, design-ul noului terminal dezvoltat de către OnePlus nu mă impresionează atât de mult pe cât mă așteptam, poate doar acele capace spate exclusiviste să-mi schimbe părerea ulterior. Voi cum vedeți acest design adoptat de OP2?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×