Primele imagini cu OnePlus 2 sunt dezvăluite de TENAA; iată cum arată noul flagship al companiei chineze!

2.261 ori
<b>Primele imagini cu OnePlus 2 sunt dezvăluite de TENAA; iată cum arată noul flagship al companiei chineze!</b>Cu exact 7 zile &icirc;nainte de evenimentul &icirc;n care OnePlus 2 va debuta oficial, iată că agenția de certificare TENAA ne oferă primele imagini cu noul smartphone ce are pretenții la titlul de telefonul anului 2015. &Icirc;ncă din start...

Cu exact 5 zile înainte de evenimentul în care OnePlus 2 va debuta oficial, iată că agenția de certificare TENAA ne oferă primele imagini cu noul smartphone ce are pretenții la titlul de telefonul anului 2015. Încă din start observăm prezența unui buton home sub care se ascunde senzorul de amprente.

Privit din față, OnePlus 2 nu pare să se fi schimbat prea mult comparativ cu vechea generație, singura introducere fiind butonul home parcă împrumutat de pe Samsung. Din spate, acest model ne duce iarăși cu gândul la OnePlus One, locație în care totuși apar ceva elemente noi ca și telemetrul laser de sub camera foto.

Așa cum bine știți, OnePlus 2 va sosi cu 4 GB memorie RAM, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, o cameră foto de 13 sau 16 megapixeli pe spate, dar și suport dual-SIM, respectiv o baterie de 3.300 mAh.

Personal, design-ul noului terminal dezvoltat de către OnePlus nu mă impresionează atât de mult pe cât mă așteptam, poate doar acele capace spate exclusiviste să-mi schimbe părerea ulterior. Voi cum vedeți acest design adoptat de OP2?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×